Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021

Enrique Iglesias umazan krvlju: Tokom nastupa zamalo ostao bez prstiju – VIDEO

Nemojte propustiti

Popularni pjevač Enrique Iglesias oporavljao se za vikend od nespretne nesreće tokom koncerta u Tijuani u Meksiku. Sin čuvenog pjevača Julia Iglesiasa tijekom koncerta išao je uhvatiti bespilotnu letjelicu s kamerom nakon čega su mu propeleri rasjekli prste.

Njegov je predstavnik u saopćenju kazao da je Enrique primio prvu pomoć na samom koncertu, održanom u subotu, kako bi se zaustavilo snažno krvarenje. Iako mu je savjetovano da zaustavi koncert, odradio je dodatnih pola sata.

– Tokom showa dron se koristi kako bi se snimila publika. Na nekim koncertima Enrique uhvati dron kako bi publici dao prikaz svog pogleda. Međutim, nešto je krenulo po krivu i dogodila se nesreća – stoji u saopćenju.

4a47ef31b3c2eec436e32a404064aecaSnažno krvarenje unatoč zavojima Enriqueu nije smetalo već je nastavio s koncertnim spektaklom.

– Po dovršetku showa Enrique je odjurio na aerodrom  gdje su ga dočekali bolničari. Odmah je avionom poslan u Los Angeles na pregled kod specijalista – navodi se u saopćenju.

Publika koja je sudjelovala na koncertu u Plaza de Toros de Playas na društvenim je mrežama objavila fotografije 40-godišnjeg Enriquea potpuno krvave ruke, a zakrvario si je i majicu.

Incident se dogodio za vrijeme pjesme ‘Escape’. Najveći njegovi fanovi, koji su se nalazili najbliže pozornici, zavrištali su kada su propeleri porezali pjevača.

Odmah potom, zahvaljujući pukoj sreći ili vrlo spretnom tehničaru, konfeti su eksplodirali u zrak kako bi Enrique dobio par trenutaka samoće.

Fanovi tvrde kako je Španjolac svojom krvlju pokušao na bijeloj majici nacrtati srce.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Djevojčica (4) se iskrala iz kuće i otišla se igrati, njeno tijelo u autu pronašla majka…

Kao i svakog dana, pišu Novosti, djevojčica je u to vrijeme odlazila u kuću babe i djede, koja je...

Možda vas zanima i ovo