Subota, 24 srpnja, 2021

Evo gdje je najjeftinije ljetovanje na jadranskoj obali

Nemojte propustiti

Bliži se ljeto, dočekuju se toplije temperature a sve više naših susjeda opredijeliće se za ljetovanje duž jadranske obale. Cijene apartmana, kako prenosi Radio Sarajevo negdje su neizdržive, dok Crna Gora prednjači po niskom cijenama privatnog smještaja na primorju.

Tako se apartmani mogu naći od 20 do 70 eura, a cijene po osobi kreću se ovako od pet eura u Ulcinju, Tivtu, Sutomoru, Kotoru, sedam eura u Budvi i šest u Baru i Herceg Novom.

U Hrvatskoj, na Korčuli cijene apartmana na noć može se naći i od 30 eura, a iako Dubrovnik važi za grad koji je najskuplji tu se mogu naći povoljvni apartmani od 28 eura na noć, ali cijene su i do 100 eura. U Splitu se cijene kreću od 23 pa do 200 eura, u Zadru od 30 do 50 eura, u Makarskoj koji najčešće posjećuju građani iz Bosne i Hercegovine apartmani na noć mogu se iznajmiti i po cijeni od 10 eura, prenosi Radio Sarajevo.

Pelješac nudi smještaj i do od 18 eura, ali prosječne cijene su između 30 i 40 eura, dok se na Olebiću može uživati u apartmanu već od 12, 19 i 20 eura na noć.

Sudeći po stranicama na kojima se mogu naći brojne informacije o privatnom i hotelskom smještaju na albanskim obalama, može se naći smještaj od 19 do 180 eura za apartman.

Radio Sarajevo savjetuje da su ovo ipak podaci koji su po traženi po internetu i da se dobro treba informisati gdje želite ići i koliko ste spremni da platite za ljetovanje na Jadranu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Reagovao još jedan političar iz Srbije: Inckov potez je težak udarac velikosrpskim politikama u Srbiji i RS

GDF je oštro osudio reakciju srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika i uvrede koje je iznio na...

Možda vas zanima i ovo