Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Evo kako izgleda Opel Omega nakon udesa pri 208 km/h

Autor:Index

Nemojte propustiti

Jeste li se ikada zapitali što ostane od automobila nakon sudara pri brzini od 200 km/h EuroNCAP i njemu slični već godinama provode tipske crash testove u kojima se sigurnost automobila ispituje pri brzinama redovno manjim od 60 km/h (IIHS 64 km/h).

Ponekad neko organizuje neslužbene testove pri većim brzinama, najčešće zbog zabave, a takav primjer donosimo i u nastavku.

Da skratimo priču, prebacite na 18 minutu i moći ćete vidjeti kako izgleda kada Opel Omega udari u stacionarni objekt pri tri puta većoj brzini. Udarac Opela u autobus je stravičan što i ne treba čuditi s obzirom na to da je do kontakta došlo pri 208 km/h.

Šteta je stravična. Automobil je totalno uništen – do neprepoznatljivosti, a jedini čitav dio je prtljažnik. Sudeći po viđenom u ovakvoj nesreći je nemoguće zamisliti da bi iko u Opelu mogao preživjeti. Štaviše, i autobus je dobrano stradao pa bi i u njemu bilo stradalih.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Uhapšena dvojica policajaca, uzeli mito od vozača koji je napravio prekršaj

Policajci se sumnjiče da su to uradili 3. jula oko 21 sat na području Istočne Ilidže Pripadnici Policijske uprave Istočno...

Možda vas zanima i ovo