Petak, 14 svibnja, 2021

Evo kako je Nele Karajlić odgovorio na pitanje: “Jesi li izdajnik?”

Nemojte propustiti

Nenad Janković pozantiji kao Nele Karajlić, jugoslovenski rok muzičar, kompozitor, glumac, pisac i nekadašnji televizijski režiser u Јugoslaviji, član rok grupe “Zabranjeno pušenje” bio je gost “Ognjene zemlje” koja će biti emitovana u nedjelju u 20 sati na TV1.

Odogovarao je na brojna pitanja, o svojim stavovima, zašto je otišao iz Sarajeva i kako sada gleda na sve što se desilo i što se trenutno dešava.

Podsjetimo, Nele Karajlić je od 1992. godine, kad je napustio Sarajevo, pričao kako njegova noga više neće kročiti u taj grad. Međutim, početkom 2015. se zbog promocije svoje knjige “Fajront u Sarajevu” predomislio i opet posjetio rodno mjesto.

Foto: Screenshot/ TV1

Sudeći prema tadašnjim komentarima na društvenim mrežama, njegov dolazak građani Sarajeva nisu pozdravili. Štaviše, uslijedio je niz komentara u kojima se jedna riječ ponavljala najviše, a to je izdajnik. Upravo to je bilo pitanje koje je postavljeno Jankoviću: “Jesi li izdajnik?”

“Pa vidi, to je pitanje osjećanja…”, započeo je Janković, a cijeli odgovor pogledajte ispod.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Haški sud: Odbijen prigovor na odluku da zločinac Karadžić služi kaznu u Velikoj Britaniji

Advokat Robinson je podsjetio da su trojica muslimanskih ekstremista 2010. u britanskom zatvoru Wakefield noževima izboli generala Vojske RS...

Možda vas zanima i ovo