Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Evo kako mu se godinama poslije osvetila za vrijeđanje u osnovnoj školi

Nemojte propustiti

Žrtva nasilja u školi ipak se zadnja smijala kada joj je na ljubavni spoj, osam godina kasnije, došao jedan od zlostavljača, piše Metro.

Louisu Manning godinama su u školi maltretirali njeni vršnjaci nazivajući je pogrdnim imenima te su se šalili na račun njezine debljine. No, osam godina poslije, jedan od dječaka koji ju je u školi maltretirao, našao se na istoj zabavi kao i ona. Nije ju prepoznao, nego joj se udvarao i pozvao je na izlazak. Ona je pristala, no njezin je plan bio daleko od romantičnog…

zrtva1U restoran gdje su trebali izaći na večeru je došla ranije i konobarici ostavila poruku za mladića. Ispisala ju je na pozadini fotografije kada je imala 12 godina:

“Oprosti što ti se večeras neću pridružiti. Sjećaš li se 8. razreda? Tada sam bila debela, a ti si se šalio sa mojom debljinom? Ne? Ja se sjećam! Naredne tri godine provela sam izgladnjivajući se, jela sam samo jabuku dnevno i odlučila da neću večerati”, napisala je u svojoj poruci djevojka te je nabrojala sva poniženja koja je od njega doživjela.

“Drugi puta kada ćeš razmišljati o meni, zamišljaj me kao djevojku na ovoj fotografiji jer je to ona ista koja ti je sad dala košaricu. Louisa”, zaključila je Louisa u poruci.

Mladić koji je maltretirao kasnije joj je poslao poruku na Facebooku u kojoj se ispričao zbog svojeg ponašanja i zaželio joj sreću u budućnosti.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Reagovao Igor Crnadak: Peticija protiv Inzkove odluke koju je pokrenuo Milorad Dodik je “notorna glupost”

Crnadak naglašava da je peticija protiv Inzkove odluke koju je pokrenuo Milorad Dodik "notorna glupost". Generalni sekretar PDP-a Igor Crnadak...

Možda vas zanima i ovo