Subota, 21 svibnja, 2022

Evo kako Željka Cvijanović komentariše nedolazak opozicije na skup BORS-a

Nemojte propustiti

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je najavljeni nedolazak opozicije na skup “Sloboda”, koji navodno organizuje Boračka organizacija Republike Srpske (BORS) u Banjoj Luci, pokazatelj “podaničkog odnosa SDS-a i PDP-a prema Sarajevu i međunarodnom faktoru”.

Na pitanje da prokomentariše najavljeni nedolazak opozicije na skup na Trgu Krajine, Cvijanović je istakla da to što se, po pravilu, ne odazivaju kad ih pozivaju vladajuće stranke na sastanke o suštinski važnim pitanjima za Republiku Srpsku možda i može da se razumije, ali kad se ne odazovu na poziv Boračke organizacije, onda to jasno pokazuje da su “podanici Sarajeva, poslušnici nedobronamjernih stranaca i da su potpuno odmetnuti od Republike Srpske”, prenose Nezavisne.

Na Trgu Krajine u Banjoj Luci sutra u 17.00 časova biće održan protestni skup pod sloganom “Sloboda” navodno u organizaciji BORS-a s ciljem “borbe za očuvanje odluka koje donose institucije Republike Srpske i koje ni u kojem slučaju ne smiju biti derogirane”.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Bevnada: Ministarstvo financija i trezora BiH završava rad na proračunu za 2022. godinu

Ministarstvo financija i trezora BiH završava aktivnosti na izradi Dokumenta okvirnog proračuna (DOP) za razdoblje 2022.-2024. godina i Proračuna...

Možda vas zanima i ovo