Petak, 18 lipnja, 2021

Evo nekoliko korisnih savjeta: Kako da izbjegnete žuljeve od nove obuće

Nemojte propustiti

Veselo uskačete u nove cipele i odlazite do posla, no za samo pola sata shvaćate kako zbog nesnosnih bolova više uopće ne možete uživati u svojim prekrasnim cipelama? Sezona japanki i natikača uskoro dolazi, ali sa salonkama i gležnjačama, nažalost, često dolaze i žuljevi.

Portal She Knows donosi nekoliko super savjeta koji mogu spasiti vaša stopala:

1. Razgazite cipele kod kuće

Nemojte na važan date ili cjelodnevni boravak u uredu ići u potpuno novim cipelama. Uvijek ih razgazite, po mogućnosti, kod kuće.

2. Ne zaboravite na čarape

Ok, salonke se ne mogu nositi uz čarape, ali čak i najniže gležnjače podnijeti će pamučne stopalice. Što deblje, to bolje.

3. Prevencija

Oblačite li prvi put nove čizmice, a cipele vas često znaju nažuljati, iznad peta nalijepite flastere i zabranite mogućnost stvaranja žuljeva.

4. Koristite jastučiće

U nove cipele obavezno stavite i prozirne jastučiće za cipele na “kritična mjesta”.

5. Već imate žulj

Ako ste ipak uspjeli dobiti žulj i sada zbog njega ne možete obući cipele, probušite ga, no oprezno! Za to morate imati čiste ruke i koristiti steriliziranu iglicu, a prije i nakon “zahvata” područje prijeđite alkoholom ili svojim antibakterijskim losionom za čišćenje lica.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo