Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Feđa Štukan pozvao građane na opštu mobilizaciju

Nemojte propustiti

Bosanskohercegovački glumac i aktivista Feđa Štukan uputio je građanima i građankama BiH, putem svog Facebook profila, “poziv na opštu mobilizaciju”, a povodom najavljenog dolaska u BiH misije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), javila je Fena.

“Poštovani građani i građanke, 4. septembra u BiH dolaze predstavnici MMF-a, koji će javnosti predstaviti lažnu procjenu pozitivnih ekonomskih pomaka koje su, kao, napravile vlasti BiH, da bi nam odobrili novi kredit od kojeg će svaki euro završiti u džepu političara. Pustićemo ih da dođu i onda blokiramo sve. Aerodrome, raskrsnice, ceste, sve…”, naveo je Štukan.

Kaže da “neće mirno gledati kako upadamo u još težu ekonomsku krizu, i kako njegova djeca i unuci vraćaju pare od kojih će vlasti sebi kupovati kola, vile, skupa odjela, plaćati putovanja, zapošljavati svoju rodbinu i prijatelje, plaćati svoje prljave nacionalističke predizborne kampanje”.

Poručuje građanima da “budu u pripravnosti i prate Facebook”.

pictures_2013_june_Fedja_Stukan_305690941

(Fena)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Loša partija u Bratislavi: Zmajevi poraženi od Slovačke

Reprezentacija Slovačke večeras je savladala Bosnu i Hercegovinu u susretu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Može se reći...

Možda vas zanima i ovo