Petak, 15 listopada, 2021

Fenomen: Probudio se iz kome kao ovisnik o siru i psovkama

Nemojte propustiti

Kai Thomas
Kai Thomas

Nakon devet dana inducirane kome, Kai Thomas se probudio kao čovjek s dvije ovisnosti. Njegova majka kaže da ne može prestati jesti cijele sireve i – psovati.

Sredinom prošle godine Kai Thomas iz Chesterfielda pretrpio je izljev krvi u mozak. Hitno je operiran, a u šesterosatnom zahvatu ukonjen mu je dio lobanje kako bi se smanjio pritisak na mozak.

Operacija je prošla uspješno, a u sklopu oporavka Kai je stavljen u umjetnu komu. Nakon devet dana se probudio i nije mogao hodati i pričati. No, to se s vremenom normaliziralo. Međutim, i danas vuče dva podsjetnika na komu. Iz nje se, naime, probudio kao ovisnik o siru i – psovanju.

– Jednog sam dana bila u kuhinji, a iz njegove sam sobe začula ‘Jeb** ti, ku**o, sra**e’, opisala je njegova majka za Daily Mail.

Majka Kaija Thomasa
Majka Kaija Thomasa

Kad se popela do njegove sobe ugledala je Kaia kako ‘tamani’ cijeli kolut sira i pritom psuje.

– Oduvijek je volio sir, ali sad je jednostavno opsjednut, kazala je njegova majka koja kaže da se teško nosi s njegovim ovisnostima jer ‘fino odgojen’ i prije nikada nije previše psovao.

Doktori su joj objasnili da je psovanje normalno – ljudi nakon kome često pokazuju agresivno ponašanje kroz određeno razdoblje. No, ovisnost o siru nisu znali objasniti. Unatoč svemu, Kai se dobro oporavlja, a novostečene ovisnosti najvjerovatnije će se povući s vremenom.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo