Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Finalistu “Zvezda Granda” iz BiH medijski linčuju u Srbiji zbog fotografije s Naserom Orićem

Nemojte propustiti

Hasanović je iz Srebrenika, a u “Zvezdama Granda” je pokazao i dokazao svoje umijeće i glasovne sposobnosti što je afirmisano činjenicom da je došao do samog finala

Finalistu posljednje sezone “Zvezde Granda” Sadika Hasanovića posljednjih dana linčuju srbijanski mediji zbog fotografije s Naserom Orićem, ratnim komandatnom Srebrenice.

Navode da čovjek koji podržava Orića, dolazi u Srbiju, u Beograd i pravi karijeru uz pomoć “Zvezda Granda” te da je ranije pjevao o ubijanju Srba.

Bitno je napomenuti da je fotografija nastala prije tri godine.

Godinama unazad skoro svi članovi žirija, ekipa muzičkog šoua kao i prvi čovjek “Granda” Saša Popović uvijek su isticali da nije bitno odakle ko dolazi niti su se okretali ka nacionalističkim ili vjerskim premisama. To dokazuje i česta pobjeda Bosanaca i Hercegovaca u ovom takmičenju.

Hasanović je iz Srebrenika, a u “Zvezdama Granda” je pokazao i dokazao svoje umijeće i glasovne sposobnosti što je afirmisano činjenicom da je došao do samog finala i pored stotina drugih takmičara koji su se prijavili.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Svjetski jevrejski kongres odbacio izvještaj Dodikove komisije o Srebrenici: “Ovo je sramotno”

On je nazvao izvještaj “sramotnim” za akademsku zajednicu i rekao da se njegov sadržaj kosi se s utvrđenim cinjenicama...

Možda vas zanima i ovo