Petak, 21 siječnja, 2022

Forbesova lista otkriva: Sofia Vergara najplaćenija glumica današnice

Nemojte propustiti

PREMA Forbesovim informacijama Sofia Vergara, zvijezda serije “Modern Family”, najplaćenija je glumica na televiziji. Naime, u periodu od lipnja 2011 do lipnja 2012.godine, glumica je zaradila nevjerojatnih 19 milijuna dolara. Uloga u seriji donijela joj je i angažmane u mnogim reklamama, a pokrenula je čak i svoj lanac odjeće u Kmartu, prenosi Aol.

Foto: Sofia Vergara

“Njena privlačnost nema premca. Ljudi je vole vidjeti na ekranima gotovo dvostruko više nego bilo koju drugu slavnu osobu”, tvrde u Forbesu. Iako je cijene i zbog njene glume, Sofia je svjesna kako joj je njen izgled uvelike pomogao u napretku karijere.

“Dio moje karijere oduvijek je bio i moj izgled. Ne sramim se toga, to doista može otvoriti vrata. No, da nemam i ‘ono nešto’, vjerojatno bih već odavno odletjela iz tog svijeta”, kaže Vergara.
Druga na listi najplaćenijih glumica, razmažena je zvijezda Kim Kardashian, a ostatak liste najplaćenijih glumica današnjice, može pogledati ovdje.

 

 

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Koalicija “Država!”: Vrijeme je da se i lažnim prijateljima kaže “Dosta je!”

U medijima smo prethodnih dana mogli vidjeti namjeru da se predsjednici stranih država i to: Milanović, Vučić i Erdogan...

Možda vas zanima i ovo