Nedjelja, 19 rujna, 2021

Frizerka ispričala kako joj je Sabaheta Džindo ukrala 2.350 KM a da to nije ni shvatila: Nešto sam trebala novčanik, a kada sam otvorila bio je prazan!

Nemojte propustiti

Džindo je hapšena niz puta zbog krađa širom BiH u trgovinama, kafićima, na pijaci i slično. Nedavno je uhapšena u Doboju, gdje su je policajci primijetili u vozilu.

Sabaheta Džindo (61) iz Sarajeva, poznata i po nadimku kraljica džeparoša, ponovo je uhapšena zbog sumnje da je ukrala novac u Banjaluci.

– Došla je kako bi se naručila na frizuru. Zatim mi je tražila vizit kartu, a potom i maramicu, ubrus. Kada sam otišla u toalet, ona je to iskoristila i iz novčanika mi uzela novac. To sam shvatila tek kada je otišla. krađu, tokom koje je ostala bez 2.350 KM, opisuje vlasnica frizerskog salona u Banjaluci, koja je pokradena 2. septembra, a za šta je osumnjičena Sabaheta Džindo.

Po njenim riječima, ta žena je u salonu bila 10 do 15 minuta, a onda je, nakon što je otišla, prošlo oko sat vremena kada je primijetila da je ostala bez para.

-Nešto sam trebala novčanik. Kada sam otvorila, bio je prazan. Zatim sam prijavila policiji. Zapamtila sam je, kad vam neko uđe, vidite s kim komunicirate. Kad je uhapšena išla sam na prepoznavanje, kazala je frizerka, prenose “Nezavisne”.

Zbog sumnje da je izvela ovu krađu, Sabahetu Džindo uhapsila je banjalučka policija. Uhapšen je i njen suprug Mirsad Džindo, kojeg terete da joj je pomagao tokom krađe, nakon čega je on pušten, a ona sprovedena u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, koje je zatražilo da bude pritvorena, ali ne u KPZ-u, već u zdravstvenoj ustanovi.

-Tužilac je stavio prijedlog za određivanje pritvora zbog opasnosti od bjekstva osumnjičene te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičena ponoviti krivično djelo, potvrđeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Mirsad Džindo osumnjičen je da je suprugu sve vrijeme čekao u autu, kojim ju je dovezao iz Sarajeva u Banjaluku, a zatim su se zajedno uputili u Sarajevo.

Džindo je hapšena niz puta zbog krađa širom BiH u trgovinama, kafićima, na pijaci i slično. Nedavno je uhapšena u Doboju, gdje su je policajci primijetili u vozilu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Kako je jedna porodica napravila čudo usred Bosne: Njihov luksuzni dizajnerski namještaj postao je svjetski hit

Posebnost Artisan proizvoda, naglašavaju naši sugovornici, u ručnom je radu. Nakon što komad drveta izađe iz strojne obrade, sve...

Možda vas zanima i ovo