Srijeda, 14 travnja, 2021

FTV prekida tradiciju: Novogodišnji program bez ‘Vize za budućnost’

Nemojte propustiti

U finiš stare i početak nove godine gledaoci Federalne televizije ući će uz pjesme sa koncerta “Hotel Nacional” Dine Merlina.

U programu Federalne televizije (FTV) za Novu godinu Bosanci i Hercegovci neće moći gledati ‘Vizu za budućnost’.

Novogodišnje izdanje ove serije, u kojoj, između ostalih, glume i Nada Đurevska, Admir Glamočak, Meliha Fakić, Ljubiša Samardžić, Jasna Diklić, Mirvad Kurić, Zoran Bečić, Izudin Bajrović, Enis Bešlagić, posljednjih 15-ak godina redovno je 31. decembra emitirano na FTV-u. No, ovaj put neće biti tako, prenosi Faktor.

Doček Nove godine na Federalnoj televiziji započet će uz “TV Bingo Show”. Nakon toga u programu FTV-a počinje luda vožnja u taxiju s Andrijom Miloševićem. U finiš stare i početak nove godine gledaoci Federalne televizije ući će uz pjesme sa koncerta “Hotel Nacional” Dine Merlina. Ovaj koncert bio je četvrti po redu koji je ovaj popularni kantautor održao na stadionu Asim Ferhatović Hase. Novogodišnje slavlje bit će nastavljeno koncertima Kemala Montena, Parnog valjka, Zabranjenog pušenja, Tošeta Proeskog i Bijelog dugmeta.

Program FTV-a u novogodišnjoj noći

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Lažete, gospodine Janša…”: Europarlamentarka Tanja Fajon razotkrila premijera Slovenije

Podigla se velika prašina na Balkanu nakon što su i u slovenskim medijima procurile informacije o "non-paperu" o Bosni...

Možda vas zanima i ovo