Srijeda, 6 srpnja, 2022

Fudbaleri silovali djevojčicu (14) u Srbiji

Nemojte propustiti

Saša M, otac M. M. (14), koja je silovana u školskom dvorištu nedaleko od Petrovca na Mlavi kaže da mu je kćerka dobro i da se polako oporavlja od svega kroz šta je prošla, prenosi Kurir.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

On je rekao novinarima Kurira da se nada da će monstrumi koji su mu silovali kćerku biti najstrožije kažnjeni.

– Izvinite, ali moja žena je u šoku zbog svega što se dogodilo. Ne želimo više ništa da pričamo – rekao je Saša, a zatim se s porodicom zaključao u porodičnoj kući.

Sašine komšije kažu da im je teško da povjeruju u ono što se dogodilo, pošto četverica osumnjičenih, među kojima su trojica maloljetnika, nikada ranije nisu napravili ni najmanji incident!

– Oni su sportisti. Bave se fudbalom i idu u teretanu. Šta se dogodilo s njima, šta im je to puklo u glavi pa su uradili to što su uradili, stvarno ne znam. Jedino mi pada na pamet da su im hormoni udarili u glavu! Ali to nije razlog za silovanje, svi smo mi bili mladi – rekao je jedan od prodavaca u obližnjoj radnji.

Milorad S. (18) uhapšen je zbog sumnje da je silovao i pretukao M. M. Osim njega, privedena su i trojica maloljetnika kojima se na teret stavlja da su primorali djevojčicu da ih oralno zadovolji.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ove godine BiH će imati 100.000 manje upisanih učenika nego prije deceniju!?

Razlozi smanjenja broja učenika su pad nataliteta, migracije, loša socijalna i ekonomska situacija, pokazuju podaci nadležnih institucija. Bosna i Hercegovina...

Možda vas zanima i ovo