Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

FUP pokrenuo istragu zbog navodne kandidature Nermina Šehovića

Nemojte propustiti

Interesantno je da se predsjednik Stranke za BiH, Semir Efendić još nije oglasio nakon demantija Nermina Šehovića

Povodom brojnih medijskih napisa u vezi sa navodnom kandidaturom policijskog inspektora Nermina Šehovića, danas se oglasila i Federalna uprava policije.

Kao što je poznato, prije dva dana je saopćeno kako je Stranka za BiH kandidovala Šehovića za člana Predsjedništva BiH, ali da uz prijavu nije dostavljena njegova pisana izjava o prihvatanju kandidature. Sam Šehović je jučer demantovao da je kandidat bilo koje stranke za Predsjedništvo BiH.

– S obzirom na veliko interesovanje kada su u pitanju medijski natpisi o navodnoj kandidaturi našeg policijskog službenika Nermina Šehovića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kao kandidata Stranke za Bosnu i Hercegovinu, ovim putem Vas informišemo da je Jedinica za profesionalne standarde Federalne uprave policije, odmah po saznanju za navedeno pokrenula internu istragu s ciljem utvrđivanja svih činjenica i navoda iznesenih u medijima, te ćemo Vas po okončanju istrage blagovremeno informisati, stoji u saopćenju FUP-a.

Interesantno je da se predsjednik Stranke za BiH, Semir Efendić još nije oglasio nakon Šehovićevog demantija u vezi sa kandidaturom.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo