Subota, 15 svibnja, 2021

Gastarbajter u luksuznom BMW-u bečkih tabla iz čista mira udario u kombi: “Ovom treba oduzeti dozvolu”

Nemojte propustiti

Na snimku koji je objavljen na Fejsbuku vidi se luksuzni automobil, bečkih registarskih tablica, koji se rijetko viđa na našim ulicama.

Iako je ljetnji odmor gotov i većina gastarbajtera se vratila u evropske zemlje na privremeni rad, na ulicama gradova Balkana može da se vidi još po koja bijesna limuzina sa stranim tablicama. Gastarbajteri, uglavnom oni mlađih godina, poznati su po svom bahatom ponašanju kada dođu u domovinu, a jedna takva scena snimljena je na ulicama Lazarevca.

Na snimku koji je objavljen na Fejsbuku vidi se luksuzni automobil, bečkih registarskih tablica, koji se rijetko viđa na našim ulicama.

Foto: Screenshot

Bijesna limuzina, za razliku od nekih prethodnih situacija, kretala se neobično sporo, pokušavajući da skrene lijevo, ne obazirući se na kombi koji je dolazio iz tog smjera i koji je imao prvenstvo prolaza.

U sljedećoj sekundi došlo je do sudara BMW-a i kombija, nakon čega gastarbajter izlazi da provjeri štetu, a koja uopštenije mala, zbog čega se vozač BMW-a hvata za glavu.

Snimak sudara izazvao je lavinu negativnih komentara na Fejsbuku.

– Ovom treba trajno oduzeti vozačku! Sad je tresnuo u kombi iz čista mira, sutra će pješaka da pokupi. Ovaj je rizičan za saobraćaj – napisala je jedna korisnica.

“Ne lupa se ovako auto zbog naplate osiguranja zemljače…”, “Auto je preskup ali kupljena vozačka kod švercera”, “Došao čovek iz Beč da se ku**i a nije naučio pravilno ni da vozi”, nizali su se komentari ispod snimka.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Boravak u BiH mu dobro došao: Đoković u polufinalu Rima

Đoković će morati opet na teren već danas od 18.30 sati kada je zakazano polufinale. Srbijanac će imati manje...

Možda vas zanima i ovo