Utorak, 22 lipnja, 2021

Gdje je nestala lijepa voditeljica čiju je emisiju “Sve za ljubav” gledao čitav region?

Nemojte propustiti

Vodila je emisije koje su pripadale produkcijskoj kući “Emotion”, a proslavila se emisijom “Sve za ljubav” koju je radila dugi niz godina

Za nju kažu da je jedna od najlepših srpskih voditeljki. Katarina Šišmanović godinama je bila predmet žudnje brojnih muškaraca u Srbiji ali i šire.

Medijima je bila interesantna iz više razloga.

Vodila je emisije koje su pripadale produkcijskoj kući “Emotion”, a proslavila se emisijom “Sve za ljubav” koju je radila dugi niz godina, a koja je bila gledana na cijelom području bivše Jugoslavije.

Mediji su se često bavili i ljubavnim životom Katarine Šišmanović.

Jedna emotivna veza bila je intrigantnija od ostalih. Naime, voditeljka je često znala biti u vezama s moćnim muškarcima, a posljednjih godina uživala je u romansi sa jednim od najmoćnijih ljudi u Srbiji, vlasnikom produkcije “Emotion” – Goranom Stamenkovićem.

Par je čak i godinama živio zajedno, ali je uslijedio raskid.

Katarina Šišmanović

Nakon što su stavili tačku na romansu, Katarina je izjavila:

– Goran i ja smo oduvijek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se to poklopilo, ali nas dvoje smo riješili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. Četiri godine smo živjeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze – rekla je ona.

– Ne poznajem osobu koja nije voljela i bila povrijeđena. Svako od nas je imao taj trenutak neke povrijeđenosti ili fatalne ljubavi. Kad neko kaže fatalna ljubav, zvuči kao idealna ljubav, a fatalna ljubav je sve samo ne idealna – rekla je Katarina. Osim Stamenkovića, bila je u vezi i sa sada već bivšim mužem Severine Vučković, milionerom Milanom Popovićem.

Voditeljka je u jednom momentu odlučila da se povuče sa TV ekrana.

– Istekao mi je ugovor sa “Emotionom”, ne radim više tamo i neću voditi “Sve za ljubav”. Neću više raditi, odlučila sam da napravim pauzu. Upisala sam master na političkim naukama i želim malo da se odmorim. Umorila sam se poslije devet godina putovanja – rekla je Šišmanović za “Blic”.

Ipak, ona se krajem 2017. godine vratila na TV ekrane i to u kvizu “Ko je na vrhu”, koji vodi sa Milanom Kalinićem.

Osim što vodi kviz koji se emituje na “Pinku”, voditeljka putuje svijetom i sa pratiocima rado dijeli zanimljive momente.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo