Petak, 3 veljače, 2023

Georginin božićni poklon ostavio Ronalda bez teksta

Nemojte propustiti

“Magična noć, hvala Djeda Mraze”, napisala je na Instagramu.

Vjerenica Kristijana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera današnjice, Georgina Rodrigez kupila je raskošan božićni poklon slavnom Portugalcu koji trenutno prolazi kroz izuzetno težak period.

Ronaldo je poznat kolekcionara luksuznih automobila, pa je Georgina obogatila njegovu impresivnu kolekciju jer mu je kupila rols rojs koji je platila oko 300.000 evra.

Izraz Ronaldovog lica, kada je ispred kuće ugledao ovu zvijer, najbolje govori koliko je bio iznenađen i oduševljen, a njegova vjerenica se sa cijelim događajem pohvalila preko društvenih mreža.

“Magična noć, hvala Djeda Mraze”, napisala je na Instagramu.

Georgina upravo preko društvenih mreža zarađuje ogroman novac pa je mogla da priušti ovako skup poklon za vjerenika.

Dodajmo i to da Ronaldo profesionalno prolazi kroz težak period. Već mjesec dana je prošlo od razlaza sa Mančester junajtedom i još se čeka potpis za neki novi klub. Spominje se najviše da će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji gdje bi trebalo da dobije čak 200 miliona evra godišnje. Zvanične potvrde još nema pa samo možemo da nagađamo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vlada FBiH saglasna o produženju zabrane izvoza drvnih sortimenata do juna

Privremena zabrana odnosi se na izvoz šumskih drvnih sortimenata svrstanih u jedanaest tarifnih oznaka, a koje uključuju neobrađeno drvo. Vlada...

Možda vas zanima i ovo