Ponedjeljak, 2 kolovoza, 2021

Glavobolja za HDZ zbog Miroslava Škore: ‘Ja vas neću ostaviti, budućnost pripada narodu. Pazite što vam govorim s ovog mjesta…’

Nemojte propustiti

Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu! – napisao je Škoro u statusu ispod kojega je priložen kraći video uradak sa spomenutim dijelovima njegova govora.

Pjevač i bivši kandidat na predsjedničkim izborima Miroslav Škoro objavama na svom Facebook profilu sugerira da kani nastaviti svoju političku karijeru.

U nedjelju se na mreži oglasio objavom isječaka svog govora iz stožera tijekom izborne noći, nakon što je poražen u prvom krugu, u kojem su najviše glasova osvojili Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović.

– Kako sam i najavio u izbornoj noći, nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu i uvjeravam vas da ćemo na parlamentarnim izborima vratiti još i više. Ja vas neću ostaviti. Budućnost pripada narodu! – napisao je Škoro u statusu ispod kojega je priložen kraći video uradak sa spomenutim dijelovima njegova govora.

– Ponosan sam na svoje rezultate u Slavoniji jer najteže je biti prorok u svome selu. Vratili smo dostojanstvo u one dijelove Hrvatske koji su najviše napaćeni, tu smo osvojili više od četrdeset posto glasova. Nastavljat ćemo vraćati Hrvatsku narodu. Uvjeravam vas, pazite što vam govorim s ovog mjesta, na parlamentarnim izborima ćemo vratiti još i više – govori Škoro u videu u čijoj se podlozi čuje dramatična glazba njegova velikog hita “Vrijedilo je”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sarajevo: Za dva dana utrošeno samo 4.100 vakcina, a toliko je bilo planirano po jednom danu

Iako se očekivalo da će odziv građana biti daleko veći, naročito zbog kritika vlastima što nema vakcina i sporog...

Možda vas zanima i ovo