Subota, 24 rujna, 2022

Glumicu optužuju da je izdala Srbiju: Milena Radulović na meti osuda, jer je podržala film “Quo vadis, Aida?”

Nemojte propustiti

Radulović je u komentarima optužena kako je “izdala Srbiju” te su mnogi napisali kako je niko nije trebao podržati kada je prije dva mjeseca ispričala da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao.

Srbijanska glumica Milena Radulović nedavno je na Instagramu podijelila plakat za film “Quo vadis, Aida?” te je od tada na meti osuda javnosti u Srbiji.

Film “Quo vadis, Aida?” bosanskohercegovačke rediteljice Jasmile Žbanić od 15. marta je zvanično u utrci za Oscara.

Naša rediteljica je zbog ovog uspjeha dobila pohvale i čestitke iz svih dijelova svijeta, a Radulović je među nekoliko srbijanskih umjetnika koji su javno podržali ovo ostvarenje.

Zbog činjenice da je na Instagramu podijelila objavu na kojoj je poster filma o genocidu u Srebrenici, Radulović se od 15. marta susreće sauvredama i osudama, piše Klix.ba.

Foto: Instagram

Na društvenoj mreži Twitter podijeljeno je nekoliko objava koje su prikupile nekoliko desetina odgovora. Radulović je u komentarima optužena kako je “izdala Srbiju” te su mnogi napisali kako je niko nije trebao podržati kada je prije dva mjeseca ispričala da ju je Miroslav Mika Aleksić silovao.

Srbijanska glumica nije odgovorila na negativne komentare.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kompanija Centrotrans obilježila 74 godine postojanja

Kompanija Centrotrans je danas upriličila svečanost u povodu obilježavanja 74 godine postojanja i 59 godina poslovanja pod imenom Centrotrans. Svečanost...

Možda vas zanima i ovo