Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Gnusna provokacija uoči obilježavanja genocida u Srebrenci: Policija naredila uklanjanje fotografija, građani ih stavili na ograde

Autor:N1

Nemojte propustiti

Načelnik bratunačke opštine Srđan Rankić rekao je Srni da su fotografije postavili članovi porodica poginulih uz njegovu saglasnost i podršku

Kako je saopšteno za N1 iz MUP-a RS, policija poduzima mjere i radnje s ciljem uklanjanja fotografija sa javne površine, a koje su postavljene duž puta od Bratunca ka Potočarima. Na njima se, kako je kazao tamošnji načelnik Opštine nalaze ubijeni Srbi, rečeno je za N1 u policijskoj upravi Zvornik.

Potom su se , kako javlja reporter N1 televizije, mještani usprotivili te su fotografije postavili na ograde, što znači da su sad na privatnim posjedima.

Na terenu je i policija, koja osigurava nesmetano odvijanje prometa.

Načelnik bratunačke opštine Srđan Rankić rekao je Srni da su fotografije postavili članovi porodica poginulih uz njegovu saglasnost i podršku s ciljem da se ukaže da su na ovom području stradali i Srbi i da su nad njima počinjeni zločini za koje, kako je kazao, niko nije odgovarao.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Općina u Sarajevu uklonila električne romobile s javnih površina koji se koriste bez odobrenja: Ovo su kazne

Uklonjen je 31 romobil sa 22 lokacije do podnevnih sati, a bit će uklonjeni i svi drugi koji se...

Možda vas zanima i ovo