Ponedjeljak, 27 rujna, 2021

Go-go plesačica koja je bila u vezi sa Lazićem otkrila prljave detalje njegovog razvoda

Nemojte propustiti

Bura oko razvoda Darka Lazića i Ane Sević se ne stišava, a polako se javljaju i javne ličnosti i iznose “prljav veš” ove porodice. Jedna od njih je i go-go igračica Jelena Krunić otkrila neke detalje o Darku. Podsjetimo, mediji su nedavno Krunić povezivali sa Darkom Lazićem.

– Kada bi došao kod mene, ne bi izalzio iz toaleta, što je meni bilo čudno. Ipak, ubrzo sam shvatila da zapravo šmrče – počinje priču Jelena i otkriva da je ona o Darkovom problemu pričala i ranije, ali da je niko nije shvatao ozbiljno. Inače, Darko Lazić se od razvoda nigdje nije pojavljivao.

– Kada sam ja pričala o njegovom šmrkanju, niko me nije slušao, a sada svi mogu da vide da sam bila u pravu. On je poslije svirke dolazio kod mene sa društvom i donosio je narkotike. Kada se našmrče, on ne priča mnogo, smiri se i počne da glumi da je sa njim sve OK. Međutim, mi smo primijetili o čemu je riječ i onda smo zbijali šale na njegov račun – kaže Jelena.

Krunić se zatim osvrnula i na razvod Ane Sević i Darka Lazića i otkrila da je pjevač u njenom stanu smišljao taktiku kako da se opravda kod supruge.

– Stvarno ne mogu da pohvatam po koji put se Ana i Darko razvode?! Ona je uvijek željela da sačuva taj brak kako bi stvorila lažnu sliku o harmoničnom životu. Darku je uvijek govorila do kada treba da dođe kući i ako bi zakasnio, ona ne bi otvarala vrata. Mislim da bi mu oprostila i da je pred njom imao seks sa drugom, koliko joj je samo bilo stalo do para. Ona mu je uzimala sve pare i onda je pravila lažnu dramu – kaže Jelena.

Budući da je Lazić, navodno, bio čest gost u njenom stanu, Krunić se prisjetila i kako je Darko uzeo od nje mačku i poklonio je Ani Sević.

– Jedno vrijeme nisam mogla da ga izbacim iz stana koliko mu je prijalo društvo koje se okupljalo kod mene. Tako se desilo da je zakasnio da se vrati kući, pa je Ani kao poklon odnio moju macu, da bi ga pustila u stan. Poslije je ta mačka ostala kod njih, a ja se nisam ljutila, jer mi je sve to bilo simpatično – kaže Jelena za “Alo” i zaključuje da Ana nije slučajno baš sada shvatila da je došlo vrijeme da se razvede od Lazića.

– Darko poslije ove afere sigurno neće nastupati kao nekada. On više neće donositi pare u kuću i Ana je vrlo svjesna čitave situacije. Zato je i shvatila da je razvod pravo rješenje. On joj više nije potreban – kaže Jelena.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Pitanja koja postavljaju popisivači u Hrvatskoj šokirala sve

"Triput sam prošao popisni upitnik uvjeren kako su mi neka pitanja promakla", govori Splićanin koji se brine o sinu...

Možda vas zanima i ovo