Subota, 15 svibnja, 2021

Godišnjica pogibije pet mladih padobranaca kod Banjaluke

Nemojte propustiti

Danas se navršava godinu dana od kada je tragično stradalo pet mladih padobranaca na aerodromu “Zalužani” kraj Banje Luke.

zaluzani-aerodrom-tragedijaProšle godine, 20. maja, u padu sportskog aviona poginuli su pilot Alen Crnalić, instruktor Nemanja Goronja i padobranci Nikola Stević, Stefan Karanović i Srđan Kosić.

Istragu o nesreći još vodi Okružno tužilaštvo Banjaluka, a uzrokom pada aviona bavila se i Komisija za vazduhoplovstvo Ministarstva saobraćaja i veza BiH.

Prema saznanjima, u toku je i niz vještačenja koja se vrše u Sarajevu.

Roditelji poginulih mladića nemaju više strpljenja i zahtijevaju da im što prije bude zvanično saopšteno zašto se nedugo nakon polijetanja malog sportskog aviona pojavio dim u letjelici, nakon čega je došlo i do pada, te eksplozije.

(Onasa)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Mijatović kod Hadžifejzovića uzburkao duhove: “Dodik je prešao crvenu liniju, kraj mu je jako blizu, Republika Srpska je u stečaju, Vučiću ne verujem ništa…”

Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović gostovao je na Face televiziji kod Senada Hadžifejzovića. - Dodik prešao crvenu liniju! Neće reagovati...

Možda vas zanima i ovo