Srijeda, 12 svibnja, 2021

Golferica hrvatskih korijena pokazala kako krati vrijeme u izolaciji

Nemojte propustiti

Ona je svojevremeno bila i u centru seks-skandala, nakon što je njena golišava fotka završila na internetu. Nedavno je progovorila i o tome, priznavši da ju je u javnost pustio njen bivši dečko.

Pejdž Spiranac (Paige), golferica hrvatskih korijena, turnir nije igrala još od 2016. godine, ali i dalje privlači pažnju. Ima 2,3 miliona pratilaca na Instagramu, a sada je pokazala kako ona uz golf u kući provodi vrijeme. Njena nova tehnika igranja golfa očigledno se mnogima dopala, gledajući komentare koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Inače, ova golferica svojevremeno je bila i u centru seks-skandala, nakon što je njena golišava fotka završila na internetu. Nedavno je progovorila i o tome, priznavši da ju je u javnost pustio njen bivši dečko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)

– Rekla sam mu da ne mogu da vjerujem da je to uradio, a on je dodao: “Ti si d..lja, ti si mi poslala tu fotku. Zaslužila si.” Grozno je bilo poslije kada sam dobivala poruke uz tu fotografiju. Osjećala sam se ranjivo. Budila sam se i razmišljala u kojem tabloidu ću danas završiti i čitati o sebi – rekla je Pejdž i dodala:

– Smetali su mi dvostruki standardi. Muškarci su me nazivali pogrdnim imenima, dok su istovremeno slali fotke svog penisa meni u inboks.

Nastavila je dalje, pa je u međuvremenu bila na naslovnicama nekih uglednih časopisa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paige Spiranac (@_paige.renee)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Slovenija se ubrzano vraća u “normalu”, zelena faza već početkom juna

Ulazak u zelenu fazu znači da se broj dnevnih zaraza smanjio na manje od 300 te donosi skoro potpunu...

Možda vas zanima i ovo