Srijeda, 6 srpnja, 2022

Gore društvene mreže: Draško Stanivuković ponovo razbjesnio Dodikovu kćerku, nije se mogla suzdržati

Nemojte propustiti

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković izazvao je oštre reakcije u redovima političkih protivnika. Naime, Stanivuković se pohvalio dobrom organizacijom Banjalučkog festa, no to svima baš nije najbolje „sjelo“.

-Banja Luka večeras sjaji u punom sjaju, baš onako kako smo zamislili, onako kako zaslužuje. Predstavom maestralnog Stefana Milenkovića započeo je prvi međunarodni Banjalučki fest, a na svjetskoj sceni koja je stigla u Banja Luku možemo biti samo ponosni. Vjerujem da je večeras započela nova epoha koncertne scene našeg grada, epoha u kojoj će mnoge zvijezde ostaviti trag u našem gradu. U narednim danima naši sugrađani će imati priliku da uživaju uz Zvonko Bogdan, Amira Medunjanin, Radeta Šeerbedžija, a Mariza stiže iz dalekog Portugala. Biću tu svake noći, kao pravi domaćin“, poručio je Draško Stanivuković.

No, na odgovor suprotne strane nije trebalo dugo čekati.

„Najviše bi voljela kada bi mogla da prećutim neke stvari, ali mi ne ide. Ono što ne mogu da podnesem je kada se neko kiti tuđim perijem, a da je prije toga sve to isto popljuvao“, poručila je Gorica Dodika na drušđtvenim mrežama, pa nastavila:

„Za ovaj festival su odobrena sredstva prije zadnjih lokalnih izbora od strane Vlade Republike Srpske i trebalo je da se održi tada, ali je korona sve spriječila. Tada su, sva opozicija i svi njihovi mediji popljuvali i Vladu i festival! Pogotovo današnji gradonačelnik.

Sada, kada vidim kako se kesla i koristi ovaj događaj da bi sebe stavio u prvi plan, ne mogu da ne reagujem i kažem da je obični maneken i licemjer“, poručila je Gorica Dodik.

Interesantno za vas

Izdvajamo

‘Stigli paradajz turisti’: Prizor sa plaže podijelio ljude… Jesu li ovo stranci ili ‘domaći’ gosti iz komšiluka?!

„Vjerovatno im je mozak u tabanima pa su ga pokrili da ga ne opali sunčanica“, bio je još jedan...

Možda vas zanima i ovo