Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Gore društvene mreže: Komšić odgovorio šta bi rekao Dodiku da je nepristojan, predsjednik SNSD-a reagovao sa: “Napušen ili ne, jednako je promašen”

Preporučeno

“Da sam nepristojan predložio bih mu da se napuši gandže jer je previše napet. Toliko”, kazao je član Predsjedništva BiH Željko Komšić

Željko Komšić (DF), član Predsjedništva Bosne i Hercegovine sinoć je u Banjoj Luci prisustvovao svečanoj akademiji povodom Dana državnosti BiH, te je, osim o značaju ovog datuma odgovorio i na provokacije koje mu je tokom dana uputio nekadašnji kolega u Predsjedništvu, a sada predsjednik RS-a Milorad Dodik (SNSD).

Dodik je, naime, jučer, uobičajeno negirao obilježavanje Dana državnosti navodeći da to nije državni praznik, a s obzirom na to da je Komšić najavio svoj dolazak u Banju Luku, na svečanu akademiju, lider SNSD-a je iskoristio priliku te mu uputio poruku kako je izabrao ovaj grad u RS za prvu službenu posjetu inostranstvu.

Upravo se čita:  Građani Podgorice protestovali zbog posjete Dodika, on im pokazao tri prsta

Novinari su u Banjoj Luci su upitali Komšića za komentar na te Dodikove riječi na šta je on rekao:

“Da sam nepristojan predložio bih mu da se napuši gandže jer je previše napet. Toliko”.

Ubrzo se “javio” i Milorad Dodik.

“Komšić napušen ili nenapušen jednako je promašen”, napisao je Dodik na Twitteru.

Upravo se čita:  Ne krčmi imovinu samo RS: Neum se upisao kao vlasnik bh. otoka

“Komšić napušen ili nenapušen jednako je promašen”, napisao je Dodik na Twitteru.
Nakon ovog njegovog komentara uslijedila je lavina reakcija Dodikovih pratitelja.

“A moj Mile, tebe sve Bošnjaci zapratili”, “Seljačina iz sarajevske mahale”, “Jel‘ tako lijepo o bivšem radnom kolegi pričat‘”, Komšić je gromada ljudska i poštujte ga svi !!!”, Mile pronađen duhovit…pa jos na ćirilici da se bolje razume”, “Mile iste su ti tablice, ko kod Željka;)”, “Jel te strah !? Pa opozicija i narod ti neće zaboraviti pljačku na izborima”, “Možda bolje da ideš u stihoklepce što bi rekao tvoj jaran jedini legitimni”, “Da ste tako odlični u vezi ekonomije kao što ste odlični u pi**arenju i vrijeđanju…”, “Ti si samo zavidan Komšiću što ga cijela BiH cijeni kao Titu”, “Ono kad ti glavato govedo iz Bakinaca kojeg čeka doživotna kaže da si promašen”…samo su neki od komentara.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Vijest koja će obradovati dijasporu: Nova linija sa Aerodroma Sarajevo

SAS, odnosno Scandinavian Airlines će ovog ljeta pokrenuti ograničenu sezonsku liniju između Kopenhagena i Sarajeva. Prevoznik će uvesti jednu sedmičnu...

Još vijesti za vas