Četvrtak, 27 siječnja, 2022

Gore društvene mreže / “Ovaj čovjek stalno pljuje po Srbima” – Dodikova kćerka osula paljbu po Hadžihafizbegoviću, uslijedile su žestoke reakcije

Nemojte propustiti

Nije poznato šta je zapravo više zasmetalo Gorici Dodik u izjavi Emira Hadžihafizbegovića u tolikoj mjeri da ga oslovi kao nečovjeka

Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva i lidera SNSD-a Milorada Dodika, posljednjom objavom na društvenim mrežama izazvala je brojne komentare.

Naime, Dodikovoj je kćerki zasmetala jedna od ranijih izjava bosanskoheregovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića vezana za političku situaciju u BiH.

“Ovaj ‘čovjek’ konstantno pljuje po Srbima i ne krije mržnju, ne libi se da poziva rat, a i dalje gostuje na pojedinim medijima u Srbiji i cijene ga kao umjetnika. Strašno“, napisala je Gorica na Twitteru.

Hadžihafizbegović, popularni bosanskohercegovački glumac glumi i u višestruko nagrađivanom filmu “Quo vadis, Aida?”, a njegova ranija izjava prilikom gostovanja na N1 televiziji jako je zasmetala Dodikovoj kćerki.

“Vi dobijete šlagvort od nekoga ko stalno najavljuje otcjepljenje, nekoga ko bi Potočare pripojio Srbiji, ko bi Prijedor, Zvornik, Foču i sve te gradove gdje je nepresuđen genocid… Kad vam stalno poručuju da bi oni to ponijeli u novu državu onda je sasvim logično da kao učesnik u onom ratu, vi odgovorite da ćemo opet braniti Bosnu i Hercegovinu“, izjavio je ranije Hadžihafizbegović.

Nije poznato šta je zapravo više zasmetalo Gorici Dodik u izjavi Emira Hadžihafizbegovića u tolikoj mjeri da ga oslovi kao nečovjeka – činjenica da je presuđen genocid, to što je bh. glumac spomenuo „nekoga“ ko stalno najavljuje otcjepljenje ili to što je stalni gost medija u Srbiji?!

Na to su uslijedili brojni komentari…

“O, pa on je umjetnik, a mi “obični” ovozemaljski smrtnici to ne razumijemo”, “Bit će to sve dobro, ne treba se samo sikirat”, “Ne znam šta mi je bilo gore vidjeti uz jutarnju kafu – Goricu, tatinu djevojčicu ili Patriotu. Nemojte tako rano!”, “Ti se razumiješ u umjetnost k’o Mara u kriv ku*ac”, “Ovaj čovjek, kosmopolita, ljudska gromada je ono što Ti nikada neces biti!”, “Pljuvanje po četnicima se namece svakom antifasisti tako da doticni gospodin radi pravu stvar kada odvaja tradicionalno civilizovane Srbe od pijanih kukavica zvanih četnika! Aferim Emire!”, “Glumčina, patriota, voli svoju domovinu”, samo su neki od komentara.

Više s weba

Izdvajamo

Drastično skočila cijena peleta: Nekad je bio 300 KM po toni, a evo koliko je poskupio od ponedjeljka

Nesrazmjer između potražnje i dostupnosti peleta doveo je do toga da ga u prethodnom periodu nije bilo dovoljno za...

Možda vas zanima i ovo