Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Gorica bi da vrijeđa a nju da niko ne smije? Dodikova kćerka nastavlja “paliti” društvene mreže: ‘A nije Vas gospođo sramota da Vam se kolege “jašu” na radnom mjestu?’

Nemojte propustiti

Čini se kako je Gorica Dodik propustila važnu lekciju, a to je da uvrede koje prima ne znače da ima pravo i da treba drugima da ih upućuje, niti da kletve na njen račun umanuju težinu riječi koje ona izgovori.

Predsjednica Foruma žena PDP-a Marina Blagojević iskritikovala je Goricu Dodik, kćerku lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH, zbog vrijeđanja i kletvi upućenih na računa gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

-Koliko nas je SNSD doveo na dno političke kulture, pokazuje i činjenica da se kao vijest prenose prostačka i primitivna pisanja člana porodice njihovog lidera. To, s druge strane, pokazuje i koliko je SNSD na dnu, jer smo u bliskoj prošlosti svjedočili kraju jedne apsolutne vladavine, neposredno nakon što su se članovi porodice počeli miješati u politiku – rekla je Blagojević. Jasno je da javnosti može biti zanimljivo da sluša i najpogrdnije riječi kada dolaze od jednog političkog lidera, ali apelujem da psovkama i kletvama nekoga ko ima samo „titulu“ člana porodice člana Predsjedništva ne trujemo javnost i društvo. Svako treba da nosi odgovornost za javno izgovorenu riječ, ali i odgovornost šta se dalje distribuira i čije riječi se prenose kao relevantne. I dok se neki žele popularnost na osnovu nevaspitanja i nekulture stanovnici ove zemlje se bore da prežive, prehrane svoju porodicu i školuju svoju djecu, a onda da nađu način da ih pošalju u tuđinu kako bi živjeli život dostojan čovjeka. Penzije su najniže u regionu, plate radnika mizerne a osnovne životne namirnice svakog dana sve skuplje. Nalazimo se u vrlo teškoj političkoj i ekonomskoj situaciji, a nekima je do jeftine zabave na društvenim mrežama – navodi se u saopćenju Marine Blagojević u kojem je je naglasila da i lično osjeća sramotu kada vidi da se u javni prostor prosipaju kletve i da to postaje način političke komunikacije.

Potom se ponovo oglasila Gorica Dodik, te se direktno obratila potpredsjednici foruma žena PDP-a.

-A nije Vas gospođo sramota da Vam se kolege “jašu” na radnom mjestu?! Nije Vas sramota da porodicu ove zene razvlače godinama po medijima oni koji su na nivou djece u vrtiću i koji predstavljaju vasu političku partiju?!, napisala je Gorica.

Potom je aludirajući na Marinine osude izrečenih pogrdnih riječi i kletvi, napisala uvrede sa kojima se i sama suočava.

-Komentari: Sram vas bilo kriminalci…J te tvoj tata…Oteli ste od naroda…Gotovi ste…Rugobo…Cetnikuso…Nosata…Jos malo pa gotovo…Prpa aaa…Vidim strah je zavladao…Nestacete sa lica zemlje…Zatvor vam ne gine…Gdje je ikona…Mali vas satra…Tata ti je medjed…Lopovi…

-Pa naslovi: Gorica u soku…Sramne rijeci Gorice Dodik…Gorica u delirijumu…Gorica se jada…Govor mrznje kcerke Milorada Dodika… Gorica bjesni na tviteru…, napisala je Gorica.

Ipak čini se kako je Gorica Dodik propustila važnu lekciju, a to je da uvrede koje prima ne znače da ima pravo i da treba drugima da ih upućuje, niti da kletve na njen račun umanuju težinu riječi koje ona izgovori.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Diana Jović-Cvjetinović uhapšena zbog pokušaja otmice direktora DNS-a; Motiv bi mogao biti njihov spor zbog pola miliona KM

Diana Jović-Cvetinović iz Bijeljine, koja je uhapšena zbog pokušaja otmice poznatog advokata Miloša Stevanovića, s njim je već duže...

Možda vas zanima i ovo