Petak, 23 travnja, 2021

Gorica Dodik očajna nakon još jednog očevog političkog debakla u NS RS: „To su beskičmenjaci i ulizice političkom Sarajevu i stranim službama…“

Nemojte propustiti

– To su ulizice političkom Sarajevu i stranim službama. Vode se time da ko se bude više dodvoravao, to će više “napredovati”- u očaju je napisala Dodikova kćerka.

Kćerka člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lidera SNSD-a Milorada Dodika, Gorica, oglasila se na društvenim mrežama nakon još jednog debakla njezinog oca u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Gorica Dodik iznijela je salve uvreda na račun opozicije koja je jučer bojkotovala glasanje u parlamentu bh. enititeta Republika Srpska.

„Još jednom se dokazalo da su lideri opozicije okupljeni oko iste političke ideje, koja se svodi samo na pljuvanje Milorada Dodika. To je jedino što je jasno definisano u programu njihovih stranaka“, poručila je Gorica Dodik.

„Ovi beskičmenjaci (op-a. Borenović, Šarović i Nešić) u nedostatku, prije svega samopoštovanja i stava, sve od sebe daju da omalovaže narod kome pripadaju.

To su ulizice političkom Sarajevu i stranim službama. Vode se time da ko se bude više dodvoravao, to će više “napredovati”- u očaju je napisala Dodikova kćerka.

Tvitovi Gorice Dodik, Foto: Screenshot

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Zlatko Miletić šokirao izjavom: Janez Janša je kriminalac, ukrao je naš nov helikopter

"Taj čovjek kako se ponaša, on je kriminalac, povratnik u vršenju kaznenih djela. Kriminalac je od 1992. godine. Ukrao...

Možda vas zanima i ovo