Subota, 25 rujna, 2021

Gorica Dodik u maniru svog oca Milorada ‘divljala’ na Twitteru: Javno negirala genocid i osula paljbu po Valentinu Inzku

Nemojte propustiti

– Ljudski odron je požurio da to zataška tj. da nas ućutka”, napisla je kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika

Nakon odluke Visokog predstavnika za Bosnu i Hercegovinu Valentina Inznka da nametne dopune o Kaznenom zakonu BiH kojima se zabranjuje i kažnjava negiranje genocida, na Twitteru se oglasila kćerka Milorada Dodika, Gorica i poručila da “u Srebrenici nije bilo genocida”.

“Još jedan dokaz kako se ‘stručnjaci’, kao Inzko, dovode ovdje da bi održavali sukobe i samo tako opravdavali svoje postojanje i velike plate. Nakon što je tim, sačinjen od relevantnih stručnjaka, utvrdio da u SREBRENICI NIJE BIO GENOCID, napisla je.

Ono je dodala i da “on odlazi i dobro naplaćuje svoje zlo, a za posljedice koje će njegova odluka ovdje ostaviti ga baš briga”.

“Ljudski odron je pozurio da to zataska tj. da nas ucutka. On odlazi i dobro naplacuje svoje zlo, a za posljedice koje ce njegova odluka ovde ostaviti ga bas briga. Ide da uziva u svojim penzionerskim danima, ponosan na svoje gestapovske gene.”, dodala je Gorica Dodik u drugom komentaru.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U BiH počinje EUFOR-ova vježba ‘Brzi odgovor 2021’

Tokom vježbe bit će izvršena provjera vojnika prema različitim scenarijima kako bi se ispitala njihova reakcija i utvrdilo da...

Možda vas zanima i ovo