Utorak, 22 lipnja, 2021

Gošća dala konobaricama bakšiš od 15.000 dolara

Nemojte propustiti

Screenshot
Screenshot

Ovog vikenda, tri konobarice u restoranu “Boone County Family” u gradiću Caledonia u Illinoisu, dobile su svaka po 5.000 dolara bakšiša od anonime gošće – pri čemu dvije od njih nisu čak ni posluživale za njenim stolom.

Dok su Amber Kariolich, Amy Sabani i Sarah Seckinger u subotu radile u restoranu i međusobno razgovarale o svojim finansijskim teškoćama, bile su i te kako šokirane – ali i izuzetno zahvalne – kada im je potpuno nepoznata žena, gošća restorana, prišla sa ispisanim čekovima na po 5.000 dolara.

-Hoću da vi, djevojke, uzmete ovo kao pomoć u vašem školovanju i svemu ostalom u životu – rekla je pritom.

Reagujući na njihove zapanjene izraze lica, kako je prenio lokalni list “Rockford Register Star”, dodala je takođe:

– Naravno da možete da uzmete. Stavite to u džep. Bog me je poslao ovamo da vam pomognem.

Na video snimku koji je načinila lokalna televizija WIFR, tri mlade žene ne mogu da sakriju suze u očima dok opisuju šta planiraju da učine sa novcem, koji je svakoj od njih i te kako dobro došao.

Njihova priča, međutim, nije usamljena. U javnost je samo dan ranije dospjela vijest da se “posrećilo” i konobarici plemenitog srca iz Knoxvillea u Texasu. Ona, uprkos sopstvenim finansijskim nedaćama redovno pomaže beskućnicima, a odjedanput je od velikodušne porodice koja je u njenom restoranu napravila račun od 29,30 dolara – dobila napojnicu od 1.075 dolara.

(Vijesti.ba)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Draško Stanivuković: Benjamina Karić je svojim dolaskom pokazala koliko cijeni Banja Luku

Stanivuković je na svojoj Facebook stranici napisao da su pokazali sve ljepote Banja Luke. Gradonačelnica Sarajeva i gradonačelnik Banje Luke,...

Možda vas zanima i ovo