Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Građanima zasmetao “jači miris” u Gradskoj upravi, Draško Stanivuković odmah zabranio konzumaciju hrane i duhana

Nemojte propustiti

– Radnici imaju pauzu, imaju vremena za obrok, tako da smatramo da nema potrebe da se hrana konzumira u kancelarijama, posebno u onima u koje ulaze građani – precizirali su iz Kabineta gradonačelnika.

Iz Kabineta gradonačelnika Draška Stanivukovića je za Srpskainfo rečeno da su presudan faktor u ovoj odluci igrale žalbe građana.

– Nakon mnogobrojnih pritužbi građana da se u kancelarijama osjeti miris duvana, kao i jak miris hrane koju radnici konzumiraju, odlučili smo da donesemo ovaku odluku – naveli su u Kabinetu gradonačelnika.

Dodali su da Gradska uprava treba da služi za primjer drugima, a građanima da pruže profesionalne usluge.

– Radnici imaju pauzu, imaju vremena za obrok, tako da smatramo da nema potrebe da se hrana konzumira u kancelarijama, posebno u onima u koje ulaze građani – precizirali su iz Kabineta.

Naglasili su da nova administracija ide u “pravcu toga da usluge koje pružaju građanima i drugim strankama podignu na što viši nivo, te da će u sklopu toga uslijediti mnoge promjene”. Dodali su da je njihov cilj unapređenje ambijenta jednostavnijom i dostupnijom administracijom.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Proglašeno vanredno stanje u Banja Luci

Tokom jučerašnjeg dana Stanivuković je obišao pojedina naselja koja nemaju vode i imao raspravu s ogorčenim građanima. Štab za vanredne...

Možda vas zanima i ovo