Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković čestitao Dan boraca Vojske RS: “Poklanjamo se svima onima koji u sebi nose ožiljak vremena”

Nemojte propustiti

Stanivuković navodi da simbolika i značaj ovog dana na izuzetan način govore o idejama slobode i jedinstva srpskog naroda.

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, uputio je čestitku predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske, Milomiru Savčiću, povodom 14. feburara – Dana boraca Vojske RS i Dana Boračke organizacije ovog bh. entiteta.

Imam izuzetnu čast i zadovoljstvo da Vama, Vašim saradnicima, članovima i svim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata Republike Srpske uputim najiskrenije čestitke povodom 14. februara Dana boraca Republike Srpske i Dana Boračke organizacije Republike Srpske, navodi se u čestitki.

Gradonačelnik navodi da simbolika i značaj ovog dana na izuzetan način govore o idejama slobode i jedinstva srpskog naroda, prenosi Srpskainfo.

– Poklanjamo se borcima koji su pali za svoju otadžbinu, ali se poklanjamo i zarobljenim i ratnim vojnim invalidima, nevinim žrtvama i njihvim porodicama, svima koji su ratne godine i stradanje iskusili i preživjeli, a nose u sebi ožiljak vremena i čuvaju sjećanje na svoje najbliže i na ono čemu se strijemilo i što se čuvalo – naveo je gradonačelnik.

 

Interesantno za vas

Izdvajamo

Samo kod nas: Bolnica umjesto medicinskih nabavila maske za varenje

“Umjesto ugovorene medicinske robe, isporučena je nemedicinska roba. Umjesto zaštitnih odijela isporučena su odijela bez adekvatne zaštite i deklaracije,...

Možda vas zanima i ovo