Subota, 17 travnja, 2021

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nakon jučerašnje “drame”: Danas nastavljamo još jače, tijelima ćemo braniti grad i stavove!

Nemojte propustiti

Poručio je da je jučerašnja sjednica njihova velika pobjeda, jer su građanima pokazali kakvu politiku stvarno vode, te je poručio da danas nastavljaju još jače.

Nakon jučerašnjih burnih dešavanja u Gradskoj skupštini Banjaluke dok je trajala rasprava o budžetu za 2021. godinu oglasio se gradonačelnik Draško Stanivuković.

Njegova burna reakcija, kada je vikao da nije gradonačelnik i kidao kravatu, uslijedila je nakon što, kako on kaže, predloženi amandmani, ne samo da nisu dostavljeni na vrijeme, već nisu u skladu sa zakonima. Poručio je da je jučerašnja sjednica njihova velika pobjeda, jer su građanima pokazali kakvu politiku stvarno vode, te je poručio da danas nastavljaju još jače.

-Ako je potrebno, branit ćemo svoj grad i stavove svojim tijelima! Ovo se ne može nastaviti! Izdržat ćemo teške trenutke, ali ćemo izgraditi sustav u kojem će se morati poštovati zakon. Jednom kada im damo da ′′ pregaze ′′ zakon i Vladu, svaki sledeći put će to biti njihova praksa. Tko to tako radi morat će snositi odgovornost. Dan kada ga zaustavimo, pravimo prvi važan korak ka postavljenim ciljevima demokratski uređenog društva, napisao je Stanivuković.

Истрпићемо тешке тренутке, али ћемо изградити систем у којем ће се морати поштовати закон.
Када једном допустимо да…

Posted by Драшко Станивуковић on Tuesday, 30 March 2021

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Severina poslije 17 godina progovorila o intimnom snimku o kojem je brujao cijeli region: Nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci, to je bio šok

Pjevačica Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak. Kaže...

Možda vas zanima i ovo