Srijeda, 12 svibnja, 2021

Gradonačelnik bh. grada o impresivnom crnom Audiju: Pošteno sam zaradio orući njive i gajeći bikove

Nemojte propustiti

“To je polovan automobil. Bio je star pet godina kad sam ga kupio, a platio sam ga isključivo novcem zarađenim od poljoprivrede”, kaže gradonačelnik Ljubiša Petrović.

Impresivni crni Audi, kojim svako jutro na posao dolazi mladi gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, mnogima je zapeo za oko, pa gradom kruže svakojake verzije o porijeklu ovog automobila.

Bilo je čak i priča da je gradonačelnikov privatni Audi kupljen „novcem od politike“, iz nekih „crnih fondova“.

Ljubiša Petrović u izjavi za Srpskainfo otkriva da je automobil pošteno zaradio, orući njive i gajeći bikove na porodičnom imanju u Donjem Crnjelovu.

“To je polovan automobil. Bio je star pet godina kad sam ga kupio, a platio sam ga isključivo novcem zarađenim od poljoprivrede”, kaže Petrović.

Njegovi roditelji su mu, kaže, pričali da se nekad novi auto mogao kupiti ako prodaš pola hektara kupusa, ali danas nije tako.

“Ipak, uspješan poljoprivrednik i danas može kupiti solidan auto. Mi smo imali nekoliko dobrih godina na imanju i, eto, skupilo se za moj Audi. Uostalom, nedavno smo prodali 17 bikova po 2.500 KM; to je više nego što je plaćen moj auto”, kaže Ljubiša Petrović.

Foto: Siniša Pašalić, RAS Srbija

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo