Ponedjeljak, 19 travnja, 2021

Greške koje žene najčešće rade u vezama

Nemojte propustiti

Koja je, po vašem mišljenju, najčešća greška koju žene rade u vezama? Donosimo vam nekoliko grešaka koje žene najčešće rade u vezama.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

1. Ne uređuješ se više

tekst se nastavlja ispod sponzorisanog sadržaja

Nakon perioda u kojem si unaprijed razmišljala o kombinacijama kojima ćeš ga ostaviti bez daha, nastupilo je razdoblje trenirki, jelovnika na majci i prirodne ljepote, odnosno ne posvećivanja pažnje ni sebi ni njemu. Nemamo ništa protiv, ako ni ti nemaš ništa protiv toga da te on prestao gledati kao objekt žudnje. Ono što ti želimo reći je da ga s vremena na vrijeme trebaš iznenaditi, a i ti ćeš se osjećati bolje.

2. Ljubomora i zabrane

Od one “ne možeš gledati Ligu prvaka, jer je Hurem opet počela šamarati po haremu” do toga da se duriš svaki put kada poželi izaći van s prijateljima. Ako ne želiš da tvoj dečko bude jedan od onih koji svoju curu opisuju kao kombinaciju Jeternog čudovišta i domaće aždaje  – malo ohladi. Uostalom, ni njemu nije drago kad ideš van s prijateljicama (iako ti to nikada neće priznati).

3. Više ne provodite vrijeme skupa

Doma tvoj dečko već dugo dolazi tek iza pregledavanja updateova  na Faceu i Sile, a više ni ne izlazite. Kod kuće nije baš uvijek najljepše, a za dobru vezu povremeni zajednički izlasci su neophodni. No, ako oni postanu kao božićna jutra – čarobni, ali jednom godišnje – vrijeme je za promjene.

4. Očekuješ da on razmišlja kao žena i da ti čita misli

Takva očekivanja ne samo da su beskoristan gubitak vremena, već su i veliki uzrok tenzija. Muškarce zbunjuju žene, a žene ne razumiju muškarce. Tako je bilo, tako će i biti. Iz tog su razloga komunikacija i kompromis jako bitni.

5. Pokušavaš ga promijeniti

Nemoj, osim ako se dotični oblači kao međimurski folkloraš ili ako se radi o sitnicama koje ti idu na živce. Nečiju osobnost nemoguće je promijeniti. Preostaje ti ili da ga prihvatiš takvog kakav je ili da tražiš dalje. Uz mali podsjetnik da ni ti nisi u baš svakoj situaciji “materijal za ženiti”.

(Index.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

IGK poručio Miloradu Dodiku:’Radiš uzaludan posao! Nećemo šutjeti sve dok se BiH ne oslobodi takvih kao što si ti’

Ne postoji nijedan fenomen svijesti kroz koji se bolje oslikava bosanskohercegovačka prošlost, sadašnjost i budućnost, nego što je to...

Možda vas zanima i ovo