Srijeda, 4 listopada, 2023

Hadžiavdagić-Tabaković: Nisam išla na ekskurziju, ali sam zato bila kraljica mature

Preporučeno

Hana Hadžiavdagić-Tabaković iz Zagreba, gdje živi, došla je danas u rodno Sarajevo. Razlog njenog dolaska je godišnjica mature, ali i zbog posla.

Za portal “Avaza” prisjetila se svojih srednjoškolskih dana.

– Jedva su čekali da naša generacija završi jer smo bili najgori u Prvoj gimnaziji ikada. Ja sam neko ko nije išao na ekskurziju zbog vladanja, jedino žensko u historiji Gimnazije koje nije otišlo na ekskurziju sam ja. Ali sam zato bila kraljica mature, i profesori su glasali za mene. I danas imam divan odnos s profesorima. Baš sam voljela svoju Prvu gimnaziju i uvijek sa sjetom prođem pored te škole. Večeras slavimo 19 godina mature. Mi smo uvijek bili generacija koja je bila na svoju ruku tako da 20. godišnjicu nećemo vjerovatno slaviti, nego 19 – kazale je Hana za Avaz.

Upravo se čita:  Kolinda je kao vino, zahvaljujući ovoj hit dijeti smršala je čak 30 kilograma

Dodala je da prijateljica s kojom večeras ide na proslavu je ustvari njena drugarica iz osnovne škole.

– Družimo se još. Za sve važnije događaje u mom životu, ona je bila sa mnom. To je lijepo jako – istaknula je Hadžiavdagić-Tabaković, piše Avaz.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Novi otkazi: Ledo gasi proizvodnju u BiH, bez posla ostaju 52 radnika

Nakon najava da Ledo gasi proizvodnju u BiH, stigla je i zvanična potvrda te informacije koju prenosi Biznisinfo. “Nakon pažljivog...

Možda vas zanima i ovo