Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Hadžikadić čestitao Dan nezavisnosti SAD

Nemojte propustiti

Povodom Dana nezavisnosti, kandidat Koalicije Država za Predsjednišvo BiH Mirsad Hadžikadić uputio je najtoplije čestitke narodu Sjedinjenih Američkih Država i posebno Ambasadoru SAD u našoj zemlji, Njegovoj Ekselenciji Michaelu J. Murphyju.

“Svim dragim prijateljima u državi koja mi je svojevremeno dala drugi dom i koja je i meni dokazala kako je u njoj uz iskrenu namjeru i predan rad moguće ostvariti američki san želim sretan Dan nezavisnosti. Neka nam u ova izazovna vremena vrijednosti koje dijelimo pomognu da održimo i unaprijedimo naše prijateljstvo, jer svjedočim kako boljeg, principijelnijeg i odlučnijeg saveznika od Sjedinjenih Američkih Država mi u Bosni i Hercegovini nemamo.

Četvrti juli, baš kao i naš Prvi mart, jesu datumi koji simboliziraju želju za slobodom, suverenošću i samostalnošću. Oba ova datuma nosim u svom srcu i pozivam sve prijatelje u Bosni i Hercegovini i Sjedinjenim Američkim Državama da nam oni uvijek budu podsjetnik na one koji su živote dali za slobodu, kao i na našu obavezu da čuvamo tu slobodu i u njoj unaprijeđujemo naše društvo”, naglasio je u čestitki povodom Dana nezavisnosti SAD Mirsad Hadžikadić.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo