Petak, 18 lipnja, 2021

Halka prvi put u Travniku

Nemojte propustiti

Arhiv
Arhiv

U četvrtak 6. februara u 20.00 bosanskohercegovački ansambl Halka nastupit će po prvi put u Travniku, u Centru za kulturu.

Članovi ansambla: pjevač Božo Vrećo, gitarista Dino Šukalo, pijanista i harmonikaš Adis Sirbubalo, basista Edvin Hadžić i perkusionista Anes Beglerbegović pažljivo se pripremaju za koncert kojim će predstaviti svoj prvi album koji je producirao Edin Zubčević za izdavačku kuću Gramofon.

“Želimo se u najboljem svjetlu predstaviti travničkoj publici jer su nas Travničani dolazili slušati na koncertima koje smo prethodnih mjeseci svirali u drugim gradovima”, kaže Božo Vrećo i dodaje da Halka zanimljiv repertoar priprema i za tuzlanski koncert u Bosanskom kulturnom centru u subotu 8. februara.

Ulaznice za koncerte koštaju 5 KM. U Travniku će se prodaja ulaznica vršiti od 12.00 na dan koncerta dok se ulaznice u Tuzli već mogu kupiti na blagajni BKC-a te kod uličnih prodavača.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo