Četvrtak, 25 travnja, 2024

Hamdija iz sela Gaćice je bosanski Hulk i otac petero djece: “Ja sam beton armirani, nema zime za mene”

Preporučeno

Hamdija je otac petero djece i svakodnevno se bori za preživljavanje. Osim što je jak i toliko zdrav da nikada nije ni zub izvadio, posjeduje i pjevački talent.

Hamdija Ramulj iz sela Gaćice svojom je snagom zaslužio titulu bosanskog Hulka. Toliko je snažan da može pobijediti konja u nošenju tereta, a usred zime šeta se u kratkim rukavima.

Upravo se čita:  Muriz Memić pozvan na saslušanje u policiju

“Ja sam beton armirani, nema zime za mene”, govori Hamdija dok se umiva snijegom. Želja mu je nabaviti još ovaca te proširiti svoju postojeću štalu.

Hamdija je otac petero djece i svakodnevno se bori za preživljavanje. Osim što je jak i toliko zdrav da nikada nije ni zub izvadio, posjeduje i pjevački talent.

Upravo se čita:  Građane u BiH za vikend očekuje novi temperaturni šok i velika promjena: Objavljeni su detalji

“Sve je u mene prirodno”, kaže Hamdija.

Za samo dva dana, snimka o ovom nevjerojatnom čovjeku pregledana je više od 470 hiljada puta. Mnogi su u komentarima Hamdiji pružili podršku.

“Ja, ljudi, stvarno ne mogu vjerovati da mlad čovjek, jak kao 3 bika, dobar u rukama, pošten, obiteljski čovjek, ne može naći posao”, “Čuvaj se, trebat ćeš svojoj djeci. Dobar si momak i radnik, samo čuvaj zdravlje”, hvale ga u komentarima.

Upravo se čita:  Vršnjačko nasilje u Zenici: Dječaka maltretirali i tukli na školskom igralištu u Perinom Hanu, oglasila se Uprava

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Pogledajte kako je letio njemački vojni avion iznad BiH

Ministarstvo odbrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine će, u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova, Ministarstvom komunikacija i transporta...

Još vijesti za vas