Nedjelja, 21 travnja, 2024

Hamdija je otac petero djece, drva nosi na leđima kao da su čačkalice: Za jednu noć na YouTube vidjelo ga 130.000 ljudi širom svijeta

Preporučeno

– Radio sam razne poslove pa čak kopao i grobnice. U šumu više ne smijem jer sam bio u zatvoru zbog sječe šume pa evo tko hoće da me stalno zaposli dat ću mu konja, koze, automobil.

Hamdija Ramulj iz Viteza nikako da dođe do stalnog ili privremenog zaposlenja. Zbog toga se odlučio ponuditi nagradu ili mito kako to kažemo u Bosni onome tko mu sredi zaposlenje u nekoj firmi gdje će imati i osiguranje jer je otac petero djece.

Kaže redovnim putom nikada neće dobiti posao jer sve ide preko “veze”. Hamdija odlazi u šumu da siječe drva ali sve je teže izbjeći šumare i kazne. Bio je čak osam dana u zatvoru zbog sječe šume. Zbog toga je odlučio dati konja, koze i automobil onome tko mu “sredi” posao u nekoj firmi na neodređeno vrijeme.

-Uselili smo u svoju kuću. Živjeli smo kao podstanari. Međutim još nismo uspjeli prikopčati struju. Dakle djeca koja idu u školu uče uz lampu ili svjetlo svijeće. Radio sam razne poslove pa čak kopao i grobnice. U šumu više ne smijem jer sam bio u zatvoru zbog sječe šume pa evo tko hoće da me stalno zaposli dat ću mu konja, koze, automobil. Nema veze može to biti i posrednik koji mi može garantirati stalno zaposlenje”, govori Hamdija dok na leđa tovari veliko drvo kao da je čačkalica.

Toliko je snažan ovaj čovjek da je to prosto nevjerojatno. Više pogledajte u video prilogu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

“Ne pamtimo ovako tešku situaciju”: U RS-u otpušteno 300 radnika iz industrije, zatvaraju se i firme

Industrija tekstila, kože i obuće u Republici Srpskoj u velikom je problemu. Smanjena je potražnja, ali i proizvodnja. Sve...

Još vijesti za vas