Petak, 16 travnja, 2021

Hana Hadžiavdagić: Molim Harisa Zahiragića i SDA da ne prisvajaju moje inicijative, hvala i doviđenja

Nemojte propustiti

Haris Zahiragić (SDA) podnio je inicijativu u Skupštini Kantona Sarajevo da se svojevrsnom simbolu Sarajeva Ramizu Dediću obezbijedi smještaj, koji dane provodi na ulici zajedno sa svojim psom Tinom.

Ovim povodom se oglasila Hana Hadžiavdagić – Tabaković optužujući zastupnika Zahiragića i stranku SDA da prisvajaju njene inicijative.

– Molim Harisa i SDA da ne prisvajaju moje inicijative. Inicijativa je isključivo moja, pokrenuta prije 10ak dana preko mojim društvenih mreža kada sam rekla da ću Ramketu iz vlastitog džepa plaćati stanarinu i raja krenula prikupljati dodatno za režije. Hvala i doviđenja – napisala je Hadžiavdagić – Tabaković.

Ubrzo je stigao odgovor od zastupnika koji je pokrenuo inicijativu u Skupštini KS.

– Simpatično. Nažalost, nisam to ni vidio, nego sam nakon vijesti, lažne, da je Ramiz preselio sjeo s čovjekom na ručak i dogovorio ovu inicijativu. On mi je spomenuo da su neke djevojke (možda je na tebe mislio) počele sakupljati novac za rentu stana – što pozdravljam, da te dragi Bog nagradi. Evo, Vlada će mu stan obezbijediti, a ti sa ekipom mu plati režije i opremi stan – i svi zadovoljni. I da ti kažem prijateljski i dobronamjeran savjet, dobro djelo je čak i bolje ako ga ne objaviš, pogotovo na ovakav način. Lijep pozdrav – napisao je Haris Zahiragić u odgovoru na primjedbu Hane Hadžiavdagić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Severina poslije 17 godina progovorila o intimnom snimku o kojem je brujao cijeli region: Nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci, to je bio šok

Pjevačica Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak. Kaže...

Možda vas zanima i ovo