Subota, 4 prosinca, 2021

Hana Hadžiavdagić o majkama s djecom u karanteni: Šta se žalite, sebi ste ih rađale!

Nemojte propustiti

Influencerica je u prilično oštrom tonu majkama koje “kukaju zbog djece” poručila da trebaju biti sretne što imaju djecu.

Hana Hadžiavdagić na svom je Instagramu objavila story u kojemu se obratila majkama koje su ovih dana zatvorene s djecom u karanteni.

Influencerica je u prilično oštrom tonu majkama koje “kukaju zbog djece” poručila da trebaju biti sretne što imaju djecu.

“Znam da nisam kompetentna da govorim na tu temu jer nisam majka, ali jesam promatrač. Primijetila sam da se masovno žene žale na djecu u karenteni. Te beba ovako, te starije dijete onako… SEBI ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško. Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove. Zar ne biste trebale da uživate što provodite vrijeme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti obiteljl? Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite kukati! Budite sretne što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju”, napisala je Hana.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo