Subota, 4 prosinca, 2021

Hana Hadžiavdagić odgovorila svima koji joj postavljaju pitanja o djeci: “Ja obično kažem – ne mogu da imam djecu”

Nemojte propustiti

– Mi smo jedna sredina koja ima takvu potrebu u tuđe živote ulaziti. Nekim ljudima to ne smeta, a nekim smeta, jer je to stvar privatnosti.

Hana Hadžiavdagić gostovala je u Večernjem studiju N1 televizije, gdje su gosti pokušali odgovoriti na pitanja – zbog čega ljudi ulaze u brak bez ljubavi, zašto se “trpe” u brakovima i šta najčešće narušava kvalitet muško-ženskog odnosa.

Hana Hadžiavdagić poduzetnica i influenserka istaknula je da joj “taj papir”, misleći na vjenčani list, nije bitan.

– Udala sam se reda radi, jer kao svi se udaju i moraš se vjenčati. Staviti krunu na sve to, kazala je, dodavši da se udala zaista iz ljubavi. Tarik je uspješan, ali nismo imali ništa, bili smo kokuzi. Došla u Zagreb, sama. Imali smo ručak za 10 osoba. Čisto da se ispoštuje zbog roditelja. Od tog našeg vjenčanja imam samo fotografije, prisjeća se Hadžiavdagić.

– Mi smo jedna sredina koja ima takvu potrebu u tuđe živote ulaziti. Nekim ljudima to ne smeta, a nekim smeta, jer je to stvar privatnosti. Pravo je svakog čovjeka kad će se udati i kada će imat dijete. Ako ne želi, ne mora nikako”, navela je ona.

Hadžiavdagić ima i “idealan” odgovor, kad je pitaju kad će imati djecu.

– Ja obično kažem – ne mogu da imam djecu. A onda se oni šokiraju – pa nisam znala, oprosti…. I onda ja kažem – nadam se da nećete nekom drugom postaviti takvo nepristojno pitanje, ispričala je ona, dodavši “radim na djetetu, nije da ne mogu”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dačić: Meni je uvijek bliži naš brat po krvi ovdje nego bilo koji specijalni izaslanik, prošlo je vrijeme kada se pitanje Balkana rješavalo vojno

Dačić smatra da je omalovažavanje srpskog naroda prešlo svaku granicu. Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je, povodom imenovanja specijalnog...

Možda vas zanima i ovo