Srijeda, 6 srpnja, 2022

Hana Hadžiavdagić pozirala sa zastavom Hrvatske, a prije nekoliko dana kritikovala turizam: Smetalo im partijanje i Bosanci, a sad…

Nemojte propustiti

Hana Hadžiavdagić Tabaković objavila je na svom Instagram profilu čestitku u povodu Dana državnosti Republike Hrvatske.

“Sretan Dan državnosti”, napisala je bosanskohercegovačka influencerica ispod objave na kojoj pozira u kratkoj haljinici držeći hrvatsku zastavu uz hashtag ‘dušmani šic šic’.

“Bravo Hana”, “Svaka čast”, “Bravo Hana, dobre noge”, komentirali su joj pratitelji ispod objave.

Podsjetimo, nedavno je i na svom Instagramu iznijela mišljenje o predstojećoj turističkoj sezoni u Hrvatskoj tvrdeći da će Hrvati moliti Boga da im se vrati sve ono zbog čega su prije prigovarali.

Foto: Instagram

“Smetali su galama i kaos na Hvaru, smetalo je partijanje do zore na Pagu, smetali su noćni klubovi i narodnjaci, smetali su festivali, nekima su smetali i Bosanci jer eto ne troše dovoljno… Sada svi mole Boga da bude upola tako. Možda zaista svi naučimo nešto nakon ove pandemije, a to je da budemo zahvalni na svemu što imamo i da se prestanemo žaliti. Sjetimo se one narodne: “Dabogda imao, pa nemao”, napisala je Hana u svom Instagram storyju.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ministar Drljača sa predstavnicima austrijske delegacije razgovarao o pitanjima profesionalne rehabilitacije

Zamjenik premijera i federalni ministar rada i socijalne politike Vesko Drljača danas je u prostorijama Ministarstva u Sarajevu primio...

Možda vas zanima i ovo