Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Hanka Paldum u studiju: Sarajevo je opjevano u brojnim pjesmama, ali koliko je lijepo stalno treba snimati nove

Nemojte propustiti

Hanka je poznata kao osoba koja se uvijek rado odaziva na humanitarne akcije i pomaže ljudima kojima je to napotrebnije.

Hanka Paldum uskoro će publiku obradovati novom kompozicijom. Naša muzička diva vjeruje da će ova pjesma brzo naći put do publike i da će se slušati i pjevati dugo vremena.

– Riječ je o pjesmi koja govori o našem Sarajevu. Ona je dio projekta Samira Zavlana koji pravi pjesme o brojnim bh. gradovima, a sve će interpretirati različite kolegice i kolege. Sarajevo je opjevano u brojnim pjesmama, ali koliko je lijepo stalno treba snimati nove – naglašava Hanka Paldum.

Hanka je poznata kao osoba koja se uvijek rado odaziva na humanitarne akcije i pomaže ljudima kojima je to napotrebnije.

– U ovim teškim vremenima svako od nas treba dati svoj doprinos. Pokušavam svaki dan nekog obradovati i vratiti mu osmijeh na lice. Nedavno sam o nekim projektima razgovarala sa Đemilom Talić – Gabriel. Ona je veliki borac i pomaže svima. Te žene se ne možeš „kutarisati“, od njene dobrote koliko želi da pomogne ljudima. Samo ljude saziva da bi ih učinila sretnim. Bila sam njen gost u Neumu i nejverovatno je kako je ona dobrodušna – kaže Hanka Paldum.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo