Petak, 17 rujna, 2021

Hapšenje na GP Gradina: Carinici se šokirali kada su vidjeli šta se nalazi ispod sjedišta

Nemojte propustiti

Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška spriječili su krijumčarenje 38,9 kilograma marihuane u automobilu kia kojim je upravljao Đ.Z. (43), saopšteno je iz Granične policije BiH.

Marihuana u kesama pronađena je na graničnom prelazu Gradina pregledom vozila specijalističkom opremom koju je Graničnoj policiji BiH donirala Vlada SAD.

Đ.Z. je uhapšen i predat Tužilaštvu BiH zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a marihuana je predata Sudu BiH.

Na putu Gacko-Foča, na području Tjentišta, otkriveno je 1.600 kutija cigareta bez potrebne dokumentacije, a protiv lica čiji su inicijali B.M i D.D. Tužilaštvu BiH biće predat izvještaj zbog sumnje da su počinila krivično djelo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Cigarete i drugi dokazni materijal otkrili su policijski službenici Jedinice za podršku i kontrolu Terenske kancelarije Istok-Višegrad.

Prilikom ulaska na graničnom prelazu Brod juče je uhapšena E.Đ. (59) koju potražuje Osnovni sud u Derventi zbog teške krađe. Ona je predata Sudskoj policiji Doboj.

Isti dan, prilikom izlaska na graničnom prelazu Orašje uhapšen je državljanin Srbije P.K. (55) jer ga zbog falsifikovanja novca potražuje Interpol Beograd. On će biti predat nadležnom organu na dalje postupanje.

Pripadnici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo su na letu iz Istanbula odbili ulazak dvojici državljana Turske od kojih su oduzete falsifikovane lične karte Bugarske.

NJima su uručena rješenja o odbijanju ulaska u BiH, te su narednim letom vraćeni u Istanbul.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasti Republike Srpske najavljuju da će 2022. godine samostalno provesti izbore

Republička komisija RS može provoditi određene aktivnosti u izbornom procesu samo ako joj te ovlasti prenese Centralna izborna komisija...

Možda vas zanima i ovo