Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Haris Seferović na korak do Novare

Nemojte propustiti

Haris Seferović, mladi napadač Fiorentine, na korak je od prelaska u redove Novare, člana talijanske Serije B, pišu tamošnji mediji, iako je mladi reprezentativac Švicarske i potencijalni A reprezentativac Bosne i Hercegovine bio veoma blizu Villarreala.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Seferović je morao otići na posudbu u januarskom prelaznom roku, jer su u redove Viola došli Giuseppe Rossi i Larrondo, tako da je nastala velika gužva u napadu i zbog toga ne bi dobivao dovoljnu minutažu u nastavku prvenstva.

Mladi napadač bio je veoma blizu prelaska u redove španskog Villarreala iz kojeg je u Fiorentinu došao Rossi, ali je Massimo De Salvo, predsjednik Novare, učinio sve što je moguće da bi doveo Seferovića i prema pisanju talijanskih medija izgleda da je uspio.

Podsjetimo, Seferović je prihvatio poziv Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine da bude gost na utakmici između Slovenije i Bosne i Hercegovine koja se igra u Ljubljani 6. februara, te će tada s njim biti obavljeni razgovori i postoji velika mogućnost da uskoro zaigra za Zmajeve.

(SCsport)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zatvara se čak 40 benzinskih benzinskih pumpi u BiH!?

Zatvara se 40 benzinskih pumpi u RS-u, FBiH strepi od istog scenarija, donosi Večernji list u današnjem printanom izdanju. -...

Možda vas zanima i ovo