Srijeda, 20 listopada, 2021

Hasnija iz Velike Kladuše požurila u Hrvatsku da tamo rodi malog Evropljanina

Nemojte propustiti

U velikoj noći za Hrvatsku na svijet je stiglo desetak beba, a sve ih je predvodila mala Ana, prenose 24sata.hr.

hasnijasasinom– Požurila je pet dana. Izgleda da joj se sviđa u EU, rekla je ponosna mama Marina Popić (30), koja je jučer u bolnici u Slavonskom Brodu 40 minuta nakon ponoći rodila Europljanku Anu.

I dok se vatrometom u cijeloj zemlji slavio ulazak Hrvatske u EU, šesteročlana obitelj Popić slavila je dolazak na svijet svog sedmog člana.

Za to vrijeme, Hasnija Šabić (25) iz Velike Kladuše u BiH žurila je prema Europskoj uniji, prema Hrvatskoj. Stigla je u karlovačku bolnicu i rodila u 1.41 sat, piše 24sata.hr.

– Rodila sam Europljanina – ponosno je rekla Hasnija. Dječaka je nazvala Andino. I njegov stariji brat rodio se u Karlovcu.

Hasnija se raduje zbog slavlja Hrvatske i nada se da će je slijediti i BiH kako bi joj djeca imala veće mogućnosti.

Da ulazak u EU to garantuje, vjeruje ministar zdravlja Rajko Ostojić, koji je u ponedjeljak ujutro posjetio prve eurobebe u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Cvijeće je donio Janovoj, Lukinoj i Gabrijelovoj mami te im zaželio da dječaci sve što budu radili i učili ostvare ponajprije u Hrvatskoj, a onda i u EU, piše spomenuti list.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sine, pazi šta sanjaš! Svetlana Cenić objasnila Dodiku šta sve piše u “izvornom Dejtonu”

Izvorni Dejton? Kako ga nazivaju. Pa, sine, pazi šta sanjaš. Da krenem redom samo nekoliko stvari - piše Cenić Nadležnost...

Možda vas zanima i ovo