Ponedjeljak, 16 svibnja, 2022

HDZ objavio dokument o Milanoviću: Titov gardist, borio se za Komšića

Nemojte propustiti

– Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima – objavio je HDZ.

HDZ se na društvenim mrežama ponovno osvrnuo na predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića. U novoj objavi na Facebooku objavili su dokument na kojemu je ime Zorana Milanovića. Njihvou objavu prenosimo u cijelosti.

“Titov gardist, bespogovorni partijac & vrhovni lažljivac!

Kukavički optužujući pokojnog oca ministra Gordan Grlić Radman, Milanović je danas ustvrdio da “nitko njegov nije bio u Partiji ’89. i ’90. godine”. Propustio je pritom pohvaliti se da je dok je služio u Titovoj gardi u Beogradu na vlastiti zahtjev ušao u Partiju.

“Poverene zadatke izvršava bez pogovora i savesno. Njegova želja, a ujedno i želja svih nas da drug Milanović Zoran bude primljen u SKJ jednoglasno je podržana“ – piše, među ostalim, u Odluci o prijemu u SKJ”, piše HDZ.

“Milanović je besramni, vrhovni lažljivac – očito su Titova garda i Partija ostale duboko u njemu!

Bio je u Titovoj gardi & Partiji, pa u državnoj administraciji za vrijeme dr. Franje Tuđmana, pa u SDP-u s kojim se borio za Željka Komšića i navijao da drugi narod Hrvatima bira političke predstavnike u BiH… Možda još završi u MOST-u, među svojim mališanima”, objavio je HDZ.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Komšić o domovnici: Nisu mi je dali, rekli da nisam dokazao da sam Hrvat

“Nije mi žao, hrvatska putovnica u BiH je praktična stvar, nije stvar patriotizma nikakvog." Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko...

Možda vas zanima i ovo